De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk alle favorieten via het menu.

Office vacatures

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Callcentermedewerker

Krimpen aan den IJssel
2500 - 3000
16 -
40 uur
VMBO

Ben jij niet bang om te bellen en wil je graag in contact staan met verschillende bedrijven in de regio? Kijk snel verder!

Administratief medewerker Installatietechniek

Krimpen aan de Lek
2500 - 3500
32 uur
MBO

Krijg jij er energie van om dingen te regelen, zowel administratief als facilitair. Dan is dit de perfecte baan voor jouw!  

Service Coördinator

Rotterdam
2400 - 4000
40 uur
HBO / WO

Gaaf en dynamisch, geen dag is hetzelfde! Dat is wat je vertelt over jouw functie op verjaardagen! Je werkt als Service Coördinator bij een  Internationaal bedrijf aan de Nieuwe Maas in Rotterdam.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

CV Uploaden

Werkvoorbereider Techniek

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij een werkvoorbereider in hart en nieren? Reageer dan snel! 

Product Expert Energie

Amsterdam
3000 - 3500
40 uur
HBO / WO

Jij wordt als product expert een onmisbare schakel voor onze opdrachtgever! Je gaat werken bij een energievergelijker in Amsterdam. Dit is een administratieve functie waarin je dagelijks bezig bent bent het actueel houden van de verschillende tarieven en contractvoorwaarden voor verschillende energieleveranciers.

E-Commerce Manager

Boskoop
4500 - 6500
40 uur
HBO / WO

Digitale omgeving, webshop beheer, E-commerce en dat al in een digitale online  omgeving waar jij als E-Commerce Manager de klanten inspireert, productinformatie aanbied en de mogelijkheid aan klanten biedt om via self-service-opties gegevens in te zien zoals orderhistorie en facturen. 

Administratief medewerker

Alblasserdam
2600 - 3300
20 uur
MBO

Heb jij al wat vlieguren gemaakt gemaakt op de financiële administratie en kent een boekhouding geen geheimen voor jou? Voor 20 tot 32 uur per week hebben we een functie als Financieel Administratief Medewerker.

Officemanager

Breda
3000 - 3500
40 uur
MBO

Officemanager, administratief medewerker, planning, kwaliteitsmanagement zijn rollen die jou als officemanager aanspreken. Elke dat bij een bak koffie start jij je computer op. Je hebt je mail nog niet geopend of de bel gaat en een afspraak staat voor de deur. Als officemanager, secretaresse of administratief medewerker ben jij het middelpunt van de centrale processen voor […]

Administratief Medewerker

Aalsmeer
2500 - 3400
40 uur
MBO

Voor een toonaangevend bedrijf in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker ga je werken bij een bedrijf dat actief is in het soepel laten verlopen van logistieke processen binnen diverse sectoren zoals de bouw, haven, industrie en logistiek.

Werkvoorbereider Techniek

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij een werkvoorbereider in hart en nieren? Reageer dan snel! 

Technisch Commercieel Medewerker

Hardinxveld-Giessendam
2700 - 3200
40 uur
MBO

Benut jouw technische expertise en commerciële talenten! Solliciteer als Technisch Commercieel Medewerker en zet je vaardigheden in bij ons team!  

Service Planner

Alphen aan den Rijn
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een echte puzzelaar en weet je elke puzzel op te lossen? Dan is deze rol als service planner op jouw lijf geschreven!