De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk alle favorieten via het menu.
Toon vacatures
Baan per locatie

Vacatures in Dordrecht

Wil je graag werken bij vacatures in Dordrecht? Bekijk hieronder het brede aanbod bij baanzoeken.nl en solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Marketing Manager

Dordrecht
Solliciteer als één van de eerste!
40 uur
HBO / WO

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een Marketing Manager die onze groei strategisch kan optimaliseren en naar nog grotere hoogten kan stuwen.

Accountant

Dordrecht
40 uur
HBO / WO

Ben jij opzoek naar een mooi bedrijf dat actief bijdraag aan jouw carrièreontwikkeling? Als accountant krijg je de kans om samen met klanten binnen de publieke- en MKB sector te werken.

Voorman Pijpfitter

Dordrecht
3700 - 4600
40 uur
MBO

Ben je een voorman of heb je de ambitie om deze stap te zetten? Breng jouw expertise aan boord en navigeer het team naar ongekende hoogten! 

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel deze vacature.

Teamleider Assemblage

Dordrecht
2800 - 3000
40 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende vaardigheden? En heb jij ervaring in de techniek? Solliciteer snel en ga aan de slag als Teamleider Assemblage!

Assemblagemedewerker 2-ploegen

Dordrecht
2600 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit en weet je van aanpakken? Dan is de functie als Assemblagemedewerker 2-ploegen helemaal iets voor jou!

Hovenier

Dordrecht
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar om jouw groene vingers en passie voor tuinaanleg en -onderhoud in te zetten, en zo de natuur tot leven te brengen?

Installatiemonteur Schepen

Dordrecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij gek van schepen en weet jij een machinekamer op te bouwen? Lees dan snel verder en start als Installatiemonteur Schepen!

Teamleider Magazijn

Dordrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Leid ons magazijnteam naar succes! Als Teamleider Magazijn weet je met jouw passie je medewerkers te motiveren tot efficiëntie en teamwork.

Monteur Locomotieven

Dordrecht
2500 - 3800
40 uur
MBO

Heb jij al ervaring in de railbranche of ben je juist geïnteresseerd om het vak te leren? Lees dan snel verder en ga aan de slag als Monteur Locomotieven!